Na ndiqni:

FB IG

Data: Janar 2022

Jeta shpesh na sjell njerëz të cilët rrezatojnë mirësi dhe energji pozitive, kjo ndoshta për faktin se ata e shijojnë me të vërtet jetën dhe zgjedhin të reflektojnë si të tillë. Në këtë mënyrë, ata na prezantojnë një pikëpamje më ndryshe në krahasim me idetë dhe qendrimet to

LISTEN TO PAPER RADIO
91.1FM
LIVE
LISTEN TO PAPER RADIO 91.1FM
TOP