A friendly reminder: Shkarko aplikacionin PAPER FM në App Store dhe Google Play

Data: Nëntor 2022

Pothuajse të gjitha ndjenjat njerëzore përfaqësohen në opera. Dashuria, lumturia por edhe tragjedia dhe vdekja janë në qendër të secilës performancë që ndodhë në skenë. Është krejt e natyrshme, pasi që arti kyç i performancave rrjedh pikërisht nga eksperiencat dhe frymëzimet per

Kur zgjedhim të lexojmë diçka, padyshim se ne e bëjmë përzgjedhjen në bazë të preferencave tona, çfarëdo qoftë ajo e cila na tërheqë, duke filluar nga ngjyrat, shkrimi, estetika, materiali, fonti i shkronjave, ndjesia që na përcillet, pra çdo gjë e cila realizohet përmes letrave d

Të gjithë i njohim ikonat e modës si Coco Chanel, Karl Lagerfeld, Christian Dior apo Gianni Versace, fama e të cilëve rrjedhë nga talenti i tyre rreth dizajnit dhe modës. Sidoqoftë, nëse stili i tyre nuk do të kishte diçka të veçantë, a do të arrinin të ishin kaq të njohur?

LISTEN TO PAPER RADIO
91.1FM
LIVE
LISTEN TO PAPER RADIO 91.1FM
TOP