A friendly reminder: Shkarko aplikacionin PAPER FM në App Store dhe Google Play

Data: Nëntor 2022

Të gjithë i njohim ikonat e modës si Coco Chanel, Karl Lagerfeld, Christian Dior apo Gianni Versace, fama e të cilëve rrjedhë nga talenti i tyre rreth dizajnit dhe modës. Sidoqoftë, nëse stili i tyre nuk do të kishte diçka të veçantë, a do të arrinin të ishin kaq të njohur?

N ote: Ky blog është krijuar për t’iu ofruar juve një këndvështrim të sinqertë rreth temave të caktuara, duke filluar nga librat dhe kultura, e deri tek mendimet dhe qëndrimet tona. Çfarëdo që të duket personale, mos e konsidero të tillë. Disa janë të bazuara në eksperienca pers

LISTEN TO PAPER RADIO
91.1FM
LIVE
LISTEN TO PAPER RADIO 91.1FM
TOP