A friendly reminder: Shkarko aplikacionin PAPER FM në App Store dhe Google Play

Data: Mars 2023

Nëse keni ëndërruar për lule të pafundme shumëngjyrëshe, për pemë të shumta, ajër të freskët dhe kopshte magjike, ku dëshironi të gjeni qetësinë maksimale shpirtërore, ju mund të gërmoni më shumë në bukurinë e natyrës dhe t’i shijoni këto ambiente që të mbushin me energ

Të gjithë e njohim, të gjithë do të vazhdojnë ta njohin, pasi komentet për të nuk u shuan asnjëherë, konspiracionet për jetën e saj nuk ndaluan asnjëherë, edhe 60 vite pas vdekjes së saj, ajo është protagoniste në jetën e çdokujt që lexon dhe përcjell botën e kulturës dhe të

Përmes këtij artikulli dëshiroj që pyetja “A je mirë”, fillimisht t’i parashtrohet vetvetes, sidomos kur mendon se vetvetja ndonjëherë i shpërfillë vendimet dhe pikëpamjet personale dhe rikrijon përfytyrimin tjetër për realitetin dhe botën që na rrethon.

LISTEN TO PAPER RADIO
91.1FM
LIVE
LISTEN TO PAPER RADIO 91.1FM
TOP