Na ndiqni:

FB IG

Arkitekturë & Dizajn

Në rrënjët e saj, arkitektura ekziston për të krijuar një mjedis fizik të rehatshëm dhe praktik për njerëzit, mirëpo arkitektura është shumë më e ndërlikuar se thjeshtë një mjedis i ndërtuar.

Të gjithë i njohim ikonat e modës si Coco Chanel, Karl Lagerfeld, Christian Dior apo Gianni Versace, fama e të cilëve rrjedhë nga talenti i tyre rreth dizajnit dhe modës. Sidoqoftë, nëse stili i tyre nuk do të kishte diçka të veçantë, a do të arrinin të ishin kaq të njohur?

Veshja është një faktor i rëndësishëm, i cili shërben në prezantimin tonë vizuel, qoftë në ambientin e punës, ashtu edhe në përditshmërinë tonë, e për ta plotësuar garderobën tuaj, njohja e stilit tënd është esenciale.

LISTEN TO PAPER RADIO
91.1FM
LIVE
LISTEN TO PAPER RADIO 91.1FM
TOP