Na ndiqni:

FB IG

Libra & Kulturë

Dedikuar ngjarjeve të jetës që na rrethojnë, Paper Gallery gjithmonë mundohet që përmes ekspozitave dhe ngjarjeve të tjera artistike të gjenerojë një debat të frytshëm dhe të trajtojë tema nga realiteti, por me një perspektivë artistike dhe kulturore.

Njerëzit gjatë gjithë kohës janë në përpjekje për të kuptuar veten, duke filluar nga mënyra se si mendojnë, si ndihen e pastaj edhe si veprojnë. Disa arrijnë të shprehin ndjenjat e tyre përmes shkrimit e disa të tjerë përmes pikturës.

Përgjatë historisë, muzika ka luajtur rol të rëndësishëm në prezantimin e kulturës. Muzika iu ka mundësuar artistëve, së pari të shprehin emocionet e tyre, e pastaj edhe të paraqesin një këndvështrim personal rreth një ngjarje të caktuar sociale, qoftë duke e prezantuar muzikën si qasje argëtuese, por edhe ndërgjegjësuese për shoqërinë.

Sfidat që shqiptarët kaluan përgjatë viteve në një rrugëtim aspak të lehtë, kishin për qëllim që në ditët e sotme të lexohet, të shkruhet dhe të kujtohen veprat shqiptare që dikur vendosen themelet se nga kur daton gjuha shqipe.

Kur kemi shumë gjëra për të thënë, njëra nga mënyrat më të mira për t’u shprehur është të shkruash. T’i shkruash gëzimet dhe shqetësimet tua, t’i shkruash gjërat e mira për të cilat ti je falënderues, të përshkruash një situatë në të cilën gjendesh, rrjedhimisht të gjitha mendimet dhe emocionet tua.

LISTEN TO PAPER RADIO
91.1FM
LIVE
LISTEN TO PAPER RADIO 91.1FM
TOP