Live Stories from Prishtina

LIVE

Travelogue

Travelouge

Vendet e vizituara, rrugicat e shkelura të qyteteve, ndjesia e prekjes së mureve të tyre mëngjeset e porteve të detit, arti dhe jeta mistike prapa objekteve të kultit, mbrëmjet në mes të festivaleve e tavernave, historitë e treguara, përjetimet e përshkruara të një udhëtimi, të gjitha këto të shprehura në një format unik në radio emisionin dokumentar “Travelogue”, me Petrit Çarkaxhiun, çdo të mërkure prej orës 09:00-09:30 në 91.1 FM, në Paper Radio.