Live Stories from Prishtina

LIVE

World Music Chart

World Music Chart

Himnet Tibetiane, Raga Indiane, misteri i zërave të Bullgarisë, Polifionia e Jugut të Shqipërisë, muzika latine, folklori I Skandinavëve si dhe çdo lloj tjetër i muzikës që na vjen nga Lindja e Mesme, Afrika, Oqeania e Amerika e jugut, për 2 orë rresht në top listën e vetme në vend të zhanrit World Music, çdo të enjte, prej orës 21:00-23:00, me mua Petrit Çarkaxhiun, ”World Muisc Top 20”, në 91.1 FM, Paper Radio.