Live Stories from Prishtina

LIVE

About Studio

Rreth Platformës

Bazuar në histori të vërtet

  • Misioni ynë
  • Vizioni ynë

Ne kemi një mision shumë të qartë: gërshetimin e informacioneve dhe muzikës më të mirë në një frekuencë.

Për Paper ka vetëm një rëndësi dhe ajo je ti. Ti që zgjedh me u bashku në mëngjes për t’i dëgju ma të rejat. Ti që ki dëshirë me dëgju një ”fun fact” nga emisioni i showbizzit. Ti që dëshiron me ditë pak ma drejt situatën në vend. Ti që ki qef kolona me t’u dok dy minuta prej Veternikut e deri te Katedralja. E tëra për maratonën e cila zgjatë çdo ditë.


Një fakt rreth nesh

A E DINI SE?

Brenda hapësirave të Paper Radios gjendet kafeneja ‘’Arkiva Bar’’, e cila mirëpret vizitor dhe mysafir që dëshirojnë të takohen me stafin tonë. Poashtu kjo hapësirë shfrytëzohet edhe për ngjarje të ndryshme, si përshembull: netët poetike, promovime të librave, organizime të debatve publike etj.

 

Paper ka disa mediume të komunikimit, një ndër to është edhe Paper Gallery. Paper Gallery është një hapësirë ekspozuese që synon të nxjerrë në pah artistët dhe kuratorët bashkëkohorë, në nivel lokal dhe ndërkombëtar. Deri më sot në Paper Gallery janë shfaqur 35 ekspozita.

 

Para se të shndërrohej në Radio dhe Galeri, objekti i Paper, ishte pjesë e ish aneksit të Arkivës së Radio Prishtinës.


Our Expert

Meet The Team

CEO

Astrit Dushi

Drejtoreshë e komunikimit

Jeta Ramadani

Koordinatore e përmbajtjes

Erletë Rrustemi

Drejtor i teknikës

Fitim Namani
Paper Default

Teknik

Labinot Haziraj
Paper Default

Teknik

Petrit Gashi
Paper Default

Teknik

Mete Çaka

Recepsioniste

Nita Meqa

Our Partners

Sponsored By

FAQ

Pytjet e shpeshta