Live Stories from Prishtina

LIVE

Blogs

Arkiva

6 këshilla se si të qëndrojmë të motivuar gjatë qershorit

Qershori në Kosovë është pak më ndryshe se në vendet e tjera. Afër fillimit të qershorit kur duhet të zhytemi nën qiellin me diell një mjegull vjen në mëngjes, duke sjellë me vete qiej të zymtë. Ky mot i vranët dhe gri vazhdon shumicën e ditëve gjatë gjithë muajit dhe ndonjëherë edhe më gjatë. Pastaj gjatë mesditës fillon të ketë më shumë diell. 


13th June 2024

Arkiva

Gianni Versace, burri që e ndryshoi industrinë e modës

Janë të paktë njerëzit të cilët nuk lodhen duke e bërë punën e tyre dhe që e konsiderojnë veten se kanë lindur për atë punë. E kur dashuria dhe talenti kombinohen, del diçka unike në pah, e shumë më kaq kur ajo vlerësohet për vite pa ndalur.


11th June 2024

Arkiva

Gjëja e parë që duhet të vizitoni këtë verë në Prishtinë: Ekspozita “Reporting House”

Nuk do të kërkoja asgjë më shumë se sa të ndanit të njëjtën vëmendje që i kushtuat Manifestës së viti 2022 (që kishte zgjedh për herë të parë Kosovën) për ekspozitën Reporting House 2024, e cila po hapet të hënën më 10 qershor nga ora 18:00 dhe do të qëndroj e hapur deri në shtator të vitit 2024.


7th June 2024

Arkiva

Stili i viteve të ’90ta- trendi i 2024-ës

Nganjëherë ne deshirojmë të kthejmë kohën pas, dhe një prej arsyeve është të ndjejmë prapë gjërat që na kanë ndodhur në të kaluarën. Kjo është çfarë ndjejnë edhe gjeneratat që përjetuan vitet e ’90ta.


5th June 2024

Arkiva

Ekspozita MM6 me motive shqiptare, më mbresëlënsja ndonjëherë në Paper House

Rikthim:
Paper Gallery, më 12 gusht 2022, kishte mirëpriti ekspozitën “MM6” të kreatorit Etnik Shala, i cili për të mbajtur gjallë vlerat kombëtare, përmes dizajnit vendosi t’i tregojë botës lashtësinë shqiptare dhe në të njëjtën kohë ta ruajë si dëshmi e cila përfaqëson vlera- një ndër ekspozitat e mija të preferuara në itinerarin e Paper Gallery.


3rd June 2024

Arkiva

Pesë këngët që duhet t’i keni në playlist-ën tuaj verore sipas Titit

Titi është koleksionuesi më i madh i muzikës që unë e kom njoft deri tash. Ai është edhe kuratori i muzikës që transmetohet në Paper Radio 91.1FM jo vetëm gjatë ditës por edhe në emisionet unike siç është TOP 40 (produkti unik në Paper), Darka (alternative dhe rock) dhe Paper Select.


31st May 2024