Based on a true story

Listen Now

Live Stories from Prishtina

LIVE

About Paper Radio

Paper Radio

Mirëserdhe në Paper Radio, këtu ku gjithcka dhuron gjallëri dhe çdo notë muzikore ka një histori për ta treguar. Krijuar në dhjetor të vitit 2020, Paper Radio është një narrativë e gjallë që harmonizohet me pulsin e jetës.

“Based on a true story” përshkruan thelbin e udhëtimit tonë – origjinalitetin, pasionin dhe të bërit bashkë me rutinen tuaj.
Ne kemi një mision shumë të qartë: gërshetimi i informacionit dhe muzikës më të mirë në një frekuencë.

Për Paper ka vetëm një rëndësi dhe ajo je ti. Ti që zgjedh me u bashku në mëngjes për t’i dëgju ma të rejat. Ti që ki dëshirë me dëgju një ”fun fact” nga emisioni i showbizzit. Ti që dëshiron me ditë pak ma drejt situata në vend. Ti që ki qef kolona me t’u dok dy minuta prej Veternikut e deri te Katedralja. E tëra për maratonën e cila zgjatë çdo ditë.

15 emisione aktuale te projektuara për ty, vetëm dhe vetëm që të zhytesh në historitë e mbajtura brenda, dhe të bëhesh një me emocionet që lirojnë moderatorët tanë.

Magjia e radios nuk ndalet këtu. Në blogun e Paper House, do të gjeni një thesar me artikuj që hedhin dritë mbi kulturën tonë, mbi artin, profilet e artistëve dhe çdo risi rreth Prishtinës.

Bashkohuni me ne në një udhëtim ku çdo ritëm është një kapitull, në 91.1fm

Read More

Emisionet ditore

TV

Watch TV

LIVE

News

Blog Insights

WEEK #178

PAPER TOP 40

Last Week:   1  

Weeks On Chart:   3  

Peak Position:   1  

1

These Walls

Dua Lipa

Play


Last Week:   2  

Weeks On Chart:   7  

Peak Position:   2  

2

Ask And You Shall Receive

Rita Ora

Play


Last Week:   3  

Weeks On Chart:   5  

Peak Position:   3  

3

Feelslikeimfallinginlove

Coldplay

Play


Last Week:   5  

Weeks On Chart:   9  

Peak Position:   1  

4

Birds Of A Feather

Billie Eilish

Play


Last Week:   4  

Weeks On Chart:   6  

Peak Position:   4  

5

Please, Please, Please

Sabrina Carpenter

Play


Our Partners

Sponsored By