Live Stories from Prishtina

LIVE

Rreth e Rrotull

Rreth e Rrotull

Si arrita të prek realitetin pasi fala personin që deshta

Pjesë nga ditari i X.


16th May 2024

Rreth e Rrotull

Letra që Nick Cave i shkroi artistëve që kishin humbur inspirimin

Ky artikull tregon për përgjigjen që Nick Cave e shënon për çdo pyetje që ai merr nga adhuruesit e tij. The Red Hand Files, është web faqe që pyetjet në formën e shqetësimit i shpreh në formë të letrës duke u dhënë këndvështrim personal.


14th May 2024

Rreth e Rrotull

Me çka ngjasojnë veshjet dhe kush iu përmbajt kodit të veshjes në Met Gala?

Autore: Erletë Rrustemi

Si i pash unë veshjet e personazheve kryesore në parakalimin e Met Gala-s 2024?


8th May 2024

Rreth e Rrotull

TEORIA E TRI “Dashurive në jetë”

Ekziston një teori që gjatë gjithë jetës sonë, ne do të dashurohemi tre herë, në tre faza të ndryshme të jetës sonë.


11th April 2024

Rreth e Rrotull

Kafenetë me enterierin më të bukur në Evropë

Kur mendoni se ku dëshironi ta pini kafen tuaj të mëngjesit, padyshim se një rol të rëndësishëm vendimmarrës e luan edhe lokali apo enterieri që ta ofron ai vend.


22nd March 2024

Rreth e Rrotull

Londra, qyteti magjepsës! Çfarë mund të vizitosh gjatë ditës?

Është thjesht madhështore në çdo stinë. Banorët e përshkruajnë si “vendstrehim për çdo zog”, pasi ky vend ofron nga një kënd për të gjithë.


20th March 2024

Rreth e Rrotull

3 momentet më të mira nga rrjetet sociale që ma tërhoqën vëmendje javën e kaluar

Të konsumosh sasi të tëra informatash nga rrjetet sociale rrallë herë e mban mend atë që sheh dhe ku e sheh, vetëm në rastet kyr kontenti është shumë interesant.


6th March 2024

Rreth e Rrotull

TOP 3 destinacionet e fshehta dhe të lira për t’i vizituar

Me fillimin e muajit mars nisin edhe planifikimet për shetitje në destinacionet që na pelqejnë apo që nuk kemi qenë më parë.


28th February 2024

Rreth e Rrotull

Çfarë ndjenje është të jesh një romantik i pashpresë?

Përshtatje nga artikulli i revistës Vogue (What love addiction feels like)
Nga ajo që fillon si simpati e të del jashtë kontrollit


20th February 2024

Rreth e Rrotull

Piramida e Re e Tiranës, largon kujtimet nga vitet e komunizmit

Vitet e fundit, Shqipëria ka kaluar një udhëtim frymëzues dhe është bërë subjekt titujsh në revistat dhe gazetat ndërkombëtare për pamjen e saj natyrore të mahnitshme.


17th January 2024