Live Stories from Prishtina

LIVE

Prishtinë

Prishtinë

Gjëja e parë që duhet të vizitoni këtë verë në Prishtinë: Ekspozita “Reporting House”

Nuk do të kërkoja asgjë më shumë se sa të ndanit të njëjtën vëmendje që i kushtuat Manifestës së viti 2022 (që kishte zgjedh për herë të parë Kosovën) për ekspozitën Reporting House 2024, e cila po hapet të hënën më 10 qershor nga ora 18:00 dhe do të qëndroj e hapur deri në shtator të vitit 2024.


7th June 2024

Prishtinë

Ekspozita MM6 me motive shqiptare, më mbresëlënsja ndonjëherë në Paper House

Rikthim:
Paper Gallery, më 12 gusht 2022, kishte mirëpriti ekspozitën “MM6” të kreatorit Etnik Shala, i cili për të mbajtur gjallë vlerat kombëtare, përmes dizajnit vendosi t’i tregojë botës lashtësinë shqiptare dhe në të njëjtën kohë ta ruajë si dëshmi e cila përfaqëson vlera- një ndër ekspozitat e mija të preferuara në itinerarin e Paper Gallery.


3rd June 2024

Prishtinë

Pesë këngët që duhet t’i keni në playlist-ën tuaj verore sipas Titit

Titi është koleksionuesi më i madh i muzikës që unë e kom njoft deri tash. Ai është edhe kuratori i muzikës që transmetohet në Paper Radio 91.1FM jo vetëm gjatë ditës por edhe në emisionet unike siç është TOP 40 (produkti unik në Paper), Darka (alternative dhe rock) dhe Paper Select.


31st May 2024

Prishtinë

Open Studio në Paper Gallery-“Arti është shumë emocional dhe bazohet mbi përvojat personale që reflektojnë dhe përkthehen në punim artistik”- V.J


1st April 2024

Prishtinë

Kush ishte Adriana Abdullahu?

Ajo do të diplomonte për aktrim në klasën e profesorit Faruk Begolli ndërsa talentin e saj do ta shkrinte në teatrin Dodona ndoshta edhe në teatro me nam botëror.


25th March 2024

Prishtinë

Të udhëtosh në Prishtinë përmes shijeve

Nëse për shumicën e njerëzve Hotel Grandi në Prishtinë është konsideruar si pikë referuese për takim apo për të treguar vendndodhjen, ne sot do të ju prezantojmë me pesë adresa gastronomike që janë arsyeja pse rrugët Garibaldi, Luan Haradinaj-Pallati i Rinisë, Hajdar Dushi, Ukë Bytyqi dhe 2 Korriku kanë më shumë famë.


13th March 2024

Prishtinë

Çka t’merr malli me vizitu në Kosovë?

Ndjenjën e mallit e krahasoj me nostalgjinë, që të dyja emërues të përbashkët e kanë dashurinë.


5th February 2024