Live Stories from Prishtina

LIVE

May 20, 2024

“Vajza e galerisë”, për kë përdoret ky term?

Ajo është vetë arti, ka një sens të thellë se si i kupton ngjyrat, kontrastin mes tyre dhe dizajnin mbrapa tyre. Ajo është kuratore e çdo gjëje që e konsumon duke filluar nga revistat deri tek mënyra se si grimohet. E cila duket intimiduese por në fakt është e mbushur me jetë e cila do shumë të festojë.

Çfarë ju nevojitet të shohin këtyre personave për të ushqyer kreativitetin e tyre, me çka i përshkruan më së miri “Gallery Girls”. Më poshtë kemi renditur pesë filma që në fjalë të shkurtëra përshkruajnë fenomene që dhurojnë këta filma.

The Grand Budapest Hotel- filmi i vitit 2014

 

 

 

1.Elegancë dhe qudira

2. Zgjon kurreshtjen dhe rafinimin

3. Përmbajtje në mënyrë të përpiktë

 

Vanilla Sky

 

 

 

1. Koncept i lartë

2. Kreativ, mendjemprehtë, prekës

3. Enigmatik, estetikisht i kuruar

 

Cleo from 5 TO 7

 

 

 

1.I rafinuar, narrativë feministe

2. Eksplorim i cënueshmërisë njerëzore

3. Ndërthur shkëlqimin teknik

 

Persona

 

 

 

1. Minimalist, bukuria në foto

2. Përshtypja për të qenë brenda një hapësire ekspozuese të bardhë

3. Imazhi i identitetit dhe vetes

 

The Bigger Splash

 

 

 

1.Joshës, prap i tërhequr mbrapa

2.Shpirt i lirë dhe elemente shik

3.Pamje inspiruese me imazhe të pejsazheve italiane