Live Stories from Prishtina

LIVE

Geveze

Geveze Llafazan

Unë jam Teoman Globoder pas mikrofonit çdo ditë jave në orën 19:00-21:00, të hënave do të jem pikërisht në mikrofon me programin SINDROMA E HENËS për ata që duan ta kalojnë me lehtësi ditën e parë të javës.

Të marteve dhe të enjteve do të bisedojmë e qeshim shumë me programin LLAFAZAN, të mërkureve do të njohim muzikantë turq me programin KUSH ISHIN ATA. Nëse e keni humbur programin, mos u shqetësoni, përsëritja do të jetë me ju të shtuneve në të njëjtën kohë. Të premteve do të zgjedhim 20 këngët më të mira me programin TOP 20 JAVOR dhe të hënën do të dëgjojmë përsëritjen e programit vetëm për t’iu freskuar mendjen.

Ne do të jemi me ju për të shtuar gëzimin gjatë javës tuaj, me muzikë turke 7 ditë në javë 2 orë në ditë!. Mos harroni, çdo fund është një fillim të ri!