Live Stories from Prishtina

LIVE

Rikverc

Rikverc

Paper Radio dinë të krijoj edhe orë të mbushura me batuta dhe muzikë të qetë. Karizma e Burimit në bashkëpunim me Metin, sjellin para jush emisionin Rikverc çdo të enjte nga ora 21:00-23:00.

Shpesh me mysafir dhe me inkuadrim të dëgjusëve, Paper do t’i argëtoj të gjitha ata që kanë nisur një udhëtim ose që kanë mbetur ende rrugëve. Ktheje frekuencën në 91.1 FM për argëtim.