Live Stories from Prishtina

LIVE

WHERE TO NEXT?

“Where to next”, emisioni i përditshëm me Adea Grezda. Lajme nga kultura, bota dhe ngjarjet aktuale, të cilat promovojnë të bukurën. Çdo ditë nga ora 09:00-10:00.