Live Stories from Prishtina

LIVE

May 31, 2024

Titi është koleksionuesi më i madh i muzikës që unë e kom njoft deri tash. Ai është edhe kuratori i muzikës që transmetohet në Paper Radio 91.1FM, jo vetëm gjatë ditës por edhe në emisionet unike siç është TOP 40 (produkt unik në Paper), Darka (alternative dhe rock) dhe Paper Select.

Sot, për ju, Titi ndan pesë këngë që secili prej jush duhet patjetër t’i keni në playlist-ën tuaj gjatë verës

Këto janë këngët dhe përshkrimi rreth tyre nga Astrit Dushi.

CHRIS REA ALL SUMMER LONG

Pulbikuar: 1985

Përshkrim: Dashuria verore dhe koha e kaluar gjatë ditëve me diell dhe netëve me verë, me temën nostalgjike të “dashurisë verore” dhe kujtimin e një marrëdhënieje të kaluar dhe kthimin në rutinën jetësore pas nje vere fantastike!!!

 

 

 

MADNESS NEVER KNEW YOUR NAME

Publikuar: 2012

Përshkrimi: Anthem for the missed opportunity. Këngë që të përkujton dashuritë e shkurtra verore, të humbura në kohë, nëpër të cilat gati çdonjëri prej nesh kalon. Një histori e mundësive të humbura gjatë pushimeve verore , kryesisht atyre adoleshente dhe të cilat mbesin thellë në kujtimet tona gjatë jetës….

 

 

 

 

LAID BACK SUNSHINE REGGAE

Publikuar: 1983

Përshkrimi: Është një këngë që nuk të bën vetëm të buzëqeshësh; por të kujton fuqinë e pozitivitetit dhe rëndësinë e përhapjes së ndjenjave të mira te të tjerët.

 

 

 

 

DON HENLEY THE BOYS OF SUMMER

Publikuar: 1984

Përshkrim: Kënga ka të bëjë me kalimin e rinisë dhe hyrjen në moshën e mesme, me temën nostalgjike të “dashurisë verore” dhe kujtimin e një marrëdhënieje të kaluar.

 

 

 

 

BRYAN ADAMS SUMMER OF 69

Publikuar: 1985

Përshkrimi: Best Day Of My Life, që ka qenë titulli i parë i këngës prezanton kohën, nostalgjinë dhe historinë e verërave adoleshente dhe kujtimet verore me shoqërine…. Por sipas Bryan Adams kënga është më shumë rreth dashurisë së verës ! (making love in the summer)!!!!!