Live Stories from Prishtina

LIVE

Hip to the Hop

Si erdhëm deri te Drake dhe te Rihanna? Gjithçka filloi në vitet e 80-ta, Hip to the Hop shumë shpejt arriti të hy në listën e zhanreve botërore. Sot nga Kina e deri në Amerikë, të gjithë e dëgjojnë dhe këndojnë.

Si lindi, si u rrit dhe si e pushtoi botën Hip-Hopi, mun ta kuptoni çdo të premte nga ora 21:00, nga MC Shllunga.