Live Stories from Prishtina

LIVE

Alban Makolli

Alban Makolli nga Bregu i Diellit- aktor me profesion por edhe moderator i emisioneve televizive, tash e dy vjet edhe njëri nga moderatoret e emisionit të mëngjesit në Paper – Radio. Ndërsa kjo është motoja e tij: Motra dhe Vllazni shpërndani dashni….

Emisionet