Live Stories from Prishtina

LIVE

Horoskopi me Erletën

Për personat që ju pëlqen identifikimi i personaliteteve dhe që kanë nevojë për të dëgjuar për veten e tyre përmes shpjegimit astrologjik, duke filluar nga shenja më impulsive ”Dashi” e deri tek shenja më sensitive ”Peshqit”, nga tani e tutje në 91.1FM.

Shpjegimi për temat e përditshme që përfshin reagimin e 12 shenjave astrologjike, tani më mund ta dëgjoni nga ora 12:00-12:31 nga Erleta në Paper Radio.