Live Stories from Prishtina

LIVE

Erletë Rrustemi

Erletë Rrustemi përfundoi studimet për gazetari në Universitetin Prishtinës në vitin 2021. Ajo është pjesë e Paper Radios tash e tri vite dhe rubriken e saj “Horoskopi me Erletën” e filloi në kuadër të emision Am to Pm. Erleta është edhe shkrimtare në Paper Blog. Ajo ka punuar si gazetare edhe në mediume të tjera në Kosovë, ndërsa pasion kryesor e ka shkrimin.

Emisionet