Live Stories from Prishtina

LIVE

Pak Ma Drejt

Emisioni “Pak ma Drejt” drejtohet nga gazetari Uran Haxha.

Ky emision transmetohet çdo ditë pune nga ora 15:00 deri në ora 17:00, duke transmetuar lajmet kryesore të ditës, prapaskenat e zhvillimeve politike, ngjarjet sociale e ekonomike, ngjarjet e veçanta, përmbledhjet e seancave të Kuvendit të Kosovës, përmbledhjen e ligjeve që ende s’janë futur në fuqi, intervista e mysafirë në studio.

Qëllimi i këtij emisioni është të sjellë ashtu sikur emri, pak ma drejt, secilin zhvillim në vendin tonë.

Autori Uran Haxha vjen nga gazetaria aktive e terrenit për t’u përkushtuar që ju t’i merrni informacionet ashtu siç duhet. Sikur thotë Haxha, “veç e lshoni në 91.1FM dhe mos gabo me e prek radion se gishtat n’ta t’i lo