Live Stories from Prishtina

LIVE

Uran Haxha

Uran Haxha është autor i emsionit “Pak ma Drejt” nga viti 2021 në Paper Radio. Ai ka një përvojë 11 vjeçare në gazetari dhe ka punuar në disa prej medieve më të mëdha në vend. Aktualisht shkruan si gazetar edhe në revistën “Kosovo 2.0” dhe udhëheq emisionin që i dedikohet luftës kundër dezinformimit “Prapa ekraneve”. Përgjatë viteve ka punuar në projekte të ndryshme të marrdhënieve me publikun dhe marketing. Vjen nga qyteti i Suharekës, jeton në Prishtinë dhe lobon që njerëzit të “duan veten dhe njëri-tjetrin”.

Emisionet