Live Stories from Prishtina

LIVE

Paper Mix

Paper Mix përfshinë kombinimin e 15 këngëve brenda një ore. Nën përzgjedhjen e Astrit Dushit, Mix-i është vazhdimësia e Paper Select dhe Paper Anthems. Çdo ditë kur dëshironi të këndoni me zë të lartë në veturën, zyre apo shtëpinë tuaj vetëm klikoni në paper.fm ose ktheje frekuencën në 91.1FM