Live Stories from Prishtina

LIVE

Spice Time

Për t’i shtuar shije paraditës pas informatave të hershëm të mëngjesit, në një format të kombinuar mes kulturës dhe showbizzit, Erëza sjell pranë jush çdo gjë që ndodh rreth e qark nesh, drejtëpërdrejtë nga kryeqyteti brenda dhe jashtë vendit  e trajtuar me informatat pikante.

Ora 10:00 e shndërron Paper Radio-n, në vendin ku trajtohen tema më të reja me mysafir të zgjedhur. Për një periudhë kohore të shkurtër ”Spice Time” është emisioni më i dëgjuar në Paper Radio.