Live Stories from Prishtina

LIVE

Erëza Ademi

Pjesë e Paper Radio që nga themelimi më 2020, Erëza Ademi i ka përfunduar studimet themelore dhe ato master në Universitetin e Prishtinës – Departamenti i Gazetarisë. Rrugëtimin e saj në Paper e ka filluar në dhjetor të vitit 2020 në dhomën e lajmeve, për të vazhduar me emisionin e saj të parë “AM to PM”. Erëza aktualisht është autore dhe moderatore e emisionit ditor “Spice Time”

Emisionet