Live Stories from Prishtina

LIVE

Mentor Shuki

Shuki ka lindur më 7 maj të vitit 1983 në Prishtinë. Ai është gazetar, autor dhe stand up komedian, i cili epoken e skenës audio-vizuale e pushtoi kohë më parë. Karriera e tij filloi në vitin 2000, në Urban FM. Ai studioi Gazetari dhe Komunikim Masiv ndërsa përfundoi studimet e nivelit master si regjisor i dokumentarëve. Përderisa karriera e tij në radio vazhdonte me emisionin e tij ditor ”Drive Time”, ai ndërtoi edhe figuren e tij ikonike në televizione të ndryshme nacionale. Puna e tij si përkthyes dhe fixer në dy mediumet prestigjioze ndërkombëtare ”Asociated Press” dhe CNN

Emisionet