Live Stories from Prishtina

LIVE

Drive Time me Shukin

Drive Time me Shukin është emision ditor i cili ka për qëllim informimin , zhvillimin por mbi të gjitha zbavitjen e dëgjuesve të cilët janë në zyra, shtëpi apo në makina. Duke pasur parasysh dinamikën e kohëve që jetojmë është më se e nevojshme dhe objektiv i emisionit por edhe moto: edhe nëse nuk mund të ju ndihmojmë , assesi nuk ju ngarkojmë.

Drive Time me Shukin transmetohet në eter tash e 20 vjet, duke pritur e përcjellë gjenerata të cilët janë pjesë e strukturës së emisionit.

Tani mund ta dëgjoni Shukin në frekuencën 91.1FM, çdo ditë nga e Hana deri të Premten prej orës 17:00-19:00.