Live Stories from Prishtina

LIVE

Andrra e qytetit tim

“Andrra e qytetit tim” është emision javor që transmetohet në vikend dhe përcjell tek dëgjuesit këngët e harruara në kujtimet e largëta rinore të secilit. Një grumbull i madh këngësh që nga vitet e ’50-ta është sh’thurur një nga një nga Astrit Dushi dhe Uran Haxha për t’i risjellë në veshin tuaj.

Ritransmetimi të dielen nga ora 18:00.