Live Stories from Prishtina

LIVE

Guilty Pleasure

Bashkohuni me ne ndërsa kurojmë një listë të këngëve më emocionuese të dashurisë, secila melodi e zgjedhur me kujdes për të ndezur flakët e emocioneve dhe për të shpalosur kujtimet që mbetën në zemrën tonë. Pavarësisht nëse po lundroni nëpër dritat e qytetit ose po gjeni ngushëllim në qetësinë e natës, muzika jonë është kolona zanore e kapitujve romantikë të jetës tuaj.

Le të jetë Guility Pleasures emisioni yt radiofonik ninulla që të shoqëron në përqafimin e ëmbël të ëndrrave dhe romancës. Mirë se vini në një botë ku tregimet e dashurisë shpalosen nën qiellin me hënë dhe nata bëhet një pikturë për rrëfimet më intime të zemrës.

Guilty Pleasure me Valentina Imeraj, çdo të hënë nga ora 21:00.