Live Stories from Prishtina

LIVE

Valentina Imeraj

Valentina Imeraj, prezantuesja e zjarrtë e programit të mëngjesit, sjell një energji të pakufishme me një qëndrim të këndshëm çdo mëngjes përmes valëve 91.1 fm. Me një të qeshur ngjitëse që ndriçon ditën e çdo dëgjuesi, Valentina njihet për praninë e saj të gjallë dhe tërheqëse. Lidhja e saj me audiencën është e shumë e afërt, pasi ajo ndërvepron pa mundim me ta në një mënyrë të natyrshme dhe autentike. Valentina ka përfunduar studimet në Akademinë e Arteve të Bukura – AAB, drejtimi Komunikimi Masiv Përtej emisionit të mëngjesit, Valentina merr rolin e një prezantueseje magjepsëse në emisionin e saj javor të quajtur “Guilty Pleasures”, një emision unik radiofonik ku ajo ndërthur këngë dashurie me histori dashurie emocionuese. E ndershme, e sjellshme dhe me një zë që është dukshëm i saj, Valentina krijon një atmosferë të ngrohtë dhe tërheqëse në radio, duke e bërë çdo transmetim një përvojë të dashur për dëgjuesit e saj të përkushtuar.

Emisionet